Bevakas http://www.bevakas.se/ En blogg om hus & hem Wed, 13 May 2020 12:15:00 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.6 Reparerar mina värmepumpar https://www.bevakas.se/reparerar-mina-varmepumpar/ Wed, 13 May 2020 12:15:00 +0000 https://www.bevakas.se/?p=16 God dagens bloggen! Jag sitter här hemma i Nyköping med min lilla verktygslåda och funderar på vad det kan vara för fel på mina värmepumpar. Det är lite märkligt att husets båda värmepumpar la av precis samtidigt och det börjar faktiskt bli ganska så kallt också vilket inte är önskvärt i dagsläget. Jag tycker ändå […]

Inlägget Reparerar mina värmepumpar dök först upp på Bevakas.

]]>
God dagens bloggen! Jag sitter här hemma i Nyköping med min lilla verktygslåda och funderar på vad det kan vara för fel på mina värmepumpar. Det är lite märkligt att husets båda värmepumpar la av precis samtidigt och det börjar faktiskt bli ganska så kallt också vilket inte är önskvärt i dagsläget. Jag tycker ändå att jag besitter en viss teknisk begåvning så jag bör klara av att klura ut det här problemet, men det har gått en timma och ingenting har hänt ännu. Först provade jag med att bara stänga av och slå på pumparna igen, men riktigt så enkelt var det inte tyvärr. Sedan dess har jag provat med en rad olika saker, dock helt utan framgång som ni kanske inte förstår. Jag ska snart ta en paus och laga lite mat sen ska jag se om jag kan rota fram manualerna till mina värmepumpar för att undersöka om det finns någon information där som kan komma till nytta. Får jag inte bukt med problemet idag så får jag nog ringa någon form av servicetekniker som kan komma hit till Nyköping och undersöka problemet. Jag hoppas dock att jag slipper den biten och löser det här på egen hand, men det ser ut att bli en tuffare nöt att knäcka än vad jag först trodde. Tänk att man skulle få det här bekymret på sin lediga dag. Det är aldrig kul när någonting strular naturligtvis men jag hade ändå inte så mycket för mig så det är lite kul att jag får något att göra för att fördriva tiden lite. Dock så hade det varit bättre om uppgiften var lite enklare så att jag slapp spendera dagen utan någon värme i huset. Risken är ju att det blir riktigt kallt i natt om jag inte får tag på någon tekniker innan dagen är slut.

Inlägget Reparerar mina värmepumpar dök först upp på Bevakas.

]]>
Södertälje Städ https://www.bevakas.se/sodertalje-stad/ Thu, 31 Oct 2019 07:00:00 +0000 https://www.bevakas.se/?p=14 Hej och välkomna till vårt företag, Södertälje Städ. Vi är ett företag som erbjuder hemstädning i Huddinge med omnejd. Det finns flera anledningar till att man väljer att anlita ett företag som städar hemma hos en. Det kan till exempel vara att man har ett hinder så att man inte kan göra det själv, man […]

Inlägget Södertälje Städ dök först upp på Bevakas.

]]>
Hej och välkomna till vårt företag, Södertälje Städ. Vi är ett företag som erbjuder hemstädning i Huddinge med omnejd. Det finns flera anledningar till att man väljer att anlita ett företag som städar hemma hos en. Det kan till exempel vara att man har ett hinder så att man inte kan göra det själv, man är sjuk, att man inte är hemma så mycket eller att man helt enkelt inte vill göra det själv. Är du i en sådan position erbjuder vi hemstädning i Huddinge med närliggande områden.

Vi har hållit på med detta i många år och alla anställda har mycket erfarenhet i ryggen av detta ämne. Vi ser till att du ska vara helt nöjd med städningen och det gör vi genom att alltid jobba med stor precision och även mycket professionellt. Eftersom vi håller på med hemstädning i Hudding har vi många kunder och vi vill se till att just du vill välja vårt företag och vårt mål är att vi ska vara ditt förstahandsval när du är intresserad av ett företag som håller på med hemstädning i Huddinge med omnejd. En merit vi har är att vi jobbar på alla veckans dagar och det är för att du som kund ska kunna få din städning när du har tid för det. Vi är väldigt flexibla och skulle det vara så att du är intresserad av våra tjänster är det bara att höra av sig eller läsa mer på vår hemsida. Det var allt för oss och vi tackar för din tid. Glöm inte att höra av dig om du skulle vilja veta mer om oss.

Inlägget Södertälje Städ dök först upp på Bevakas.

]]>
Plåtslagare i Bålsta https://www.bevakas.se/platslagare-i-balsta/ Wed, 26 Jun 2019 12:29:59 +0000 https://www.bevakas.se/?p=12 Hej bloggen och mina fina och fantastiska läsare, som orkar att läsa min blogg och ta del av min vardag. Hur har er dag varit? Och har ni några planer på helgen? Min dag har varit väldigt bra då vårt tak äntligen är färdigt och det är dags för oss att flytta in i vårt […]

Inlägget Plåtslagare i Bålsta dök först upp på Bevakas.

]]>
Hej bloggen och mina fina och fantastiska läsare, som orkar att läsa min blogg och ta del av min vardag. Hur har er dag varit? Och har ni några planer på helgen?

Min dag har varit väldigt bra då vårt tak äntligen är färdigt och det är dags för oss att flytta in i vårt nya hus. Ni som tidigare har läst min blogg vet att vi precis har köpt ett hus men att taket var tvungen att bytas ut först, för att det var inte riktigt så som vi ville ha det. Men nu har, Walterholms Plåtslageri AB, varit här och det har vi er att tacka. På grunda av att det var ni som tipsade oss om dem, och vi är verkligen så nöjda med deras arbete. De blev färdiga samma dag som de sa att de skulle vara färdiga och det ser verkligen ut som att det är ett professionellt företag som gjort om vårt tak. Walterholms Plåtslageri har plåtslagare i Bålsta, Enköping och Uppsala och har arbetat inom denna bransch under flera år och vet således hur man ska utföra varje specifikt jobb de får och kan lösa de problem som eventuellt kan uppstå under en process och speciellt när det gäller att laga ett tak.

Inlägget Plåtslagare i Bålsta dök först upp på Bevakas.

]]>
Valla Persiennen https://www.bevakas.se/valla-persiennen/ Wed, 26 Jun 2019 12:29:59 +0000 https://www.bevakas.se/?p=10 Hej igen, alla härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min hus- och hemblogg! Här så skriver jag ju för det mesta om saker och ting som rör hus och hem, och här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och rekommendera ett företag vid namn Valla Persiennen som jag verkligen tror att […]

Inlägget Valla Persiennen dök först upp på Bevakas.

]]>
Hej igen, alla härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min hus- och hemblogg! Här så skriver jag ju för det mesta om saker och ting som rör hus och hem, och här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och rekommendera ett företag vid namn Valla Persiennen som jag verkligen tror att ni läsare kommer att kunna dra stor nytta av. Det har nämligen varit oerhört efterfrågat att jag ska skriva om just vart man kan få tag på kvalitativa persienner samt kompetent hjälp med just persienner i Sundbyberg, Nacka, Täby, Huddinge och Enskede med omnejd bland annat.

Eftersom att det har varit så pass efterfrågat så ville jag direkt ta och faktiskt rekommendera just Valla Persiennen då det är till dem som jag själv har valt att vända mig när jag är i behov av riktigt bra hjälp just när det gäller de persienner som jag vill ha i mitt egna hem. Jag tycker verkligen att de är superduktiga och engagerade när det kommer till det som de sysslar med och därför så känner jag mig trygg och säker på att även ni skulle känna likadant ifall ni valde att kika vidare på dem. Jag kommer att lägga in en liten länk här någonstans i inläggets text så att ni smidigt kan klicka er vidare till Valla Persiennen och deras egna sida här på nätet där ni kommer att kunna läsa på lite mer om vilka dem är och vad lite mer exakt som de kan erbjuda er. Ifall ni har några som helst frågor eller funderingar så är det bara att höra av er, antingen till mig eller direkt till Valla Persiennen, då ni finner deras kontaktuppgifter på deras sida som jag länkar till. Ha nu en riktigt bra helg, allesammans, och jag hoppas att detta kommer att vara behjälpligt!

Inlägget Valla Persiennen dök först upp på Bevakas.

]]>
Behöver du hjälp med städning? https://www.bevakas.se/behover-du-hjalp-med-stadning/ Wed, 26 Jun 2019 12:29:59 +0000 https://www.bevakas.se/?p=8 Hejsan och god eftermiddag på er alla som just nu läser det här inlägget och välkomna in hit till mig på min blogg. Jag hoppas att ni alla känner att ni har haft en bra dag idag och att ni har fått många viktiga saker gjorda så här långt. Jag hade tänkt mig att jag […]

Inlägget Behöver du hjälp med städning? dök först upp på Bevakas.

]]>
Hejsan och god eftermiddag på er alla som just nu läser det här inlägget och välkomna in hit till mig på min blogg. Jag hoppas att ni alla känner att ni har haft en bra dag idag och att ni har fått många viktiga saker gjorda så här långt. Jag hade tänkt mig att jag nu skulle berätta lite för er om ett företag som ni kan vända er till som heter Sweden Städ och Flytt, och det är ett företag som ni bland annat kan ta kontakt med om ni skulle behöva hjälp med tjänster inom flytt& städ i Lidköping med omnejd.

Det här företaget har en hel del erfarenhet inom att utföra den här typen av tjänster, och det är tack vare detta som man kan känna att man får den hjälp som man behöver få när man kontaktar dem. Det är någonting som jag själv har upplevt, och det har jag kunnat göra eftersom jag för ett tag sedan anlitade dem för att utföra tjänster inom städ & flytt i Lidköping med omnejd. Jag tror att det här var allt det som jag hade att berätta om idag, men om det är någonting annat som ni funderar över angående det här företaget och deras tjänster inom flytt & städ i Lidköping med omnejd så kan ni alltid gå in på deras hemsida för att läsa mer om dem där. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget och att ni känner att det var värt att ta tiden till att läsa om det här. 

Inlägget Behöver du hjälp med städning? dök först upp på Bevakas.

]]>
Byggfirma i Dalby https://www.bevakas.se/byggfirma-i-dalby/ Wed, 26 Jun 2019 12:29:59 +0000 https://www.bevakas.se/?p=6 Du ska vara varmt välkommen till mig på Thomas Golv och Snickeritjänst som är en byggfirma i Dalby. Vi erbjuder tjänster inom det mesta inom bygg i Dalby, som exempel kan vi hjälpa dig med golvläggning, golvslipning, byggarbeten och kakel- och klinkers. Det är endast jag som är anställd i den här firman, men om det […]

Inlägget Byggfirma i Dalby dök först upp på Bevakas.

]]>
Du ska vara varmt välkommen till mig på Thomas Golv och Snickeritjänst som är en byggfirma i Dalby. Vi erbjuder tjänster inom det mesta inom bygg i Dalby, som exempel kan vi hjälpa dig med golvläggning, golvslipning, byggarbeten och kakel- och klinkers. Det är endast jag som är anställd i den här firman, men om det krävs så har jag möjligt att ringa in extern hjälp och det kan jag göra tack vare mitt stora kontaktnät som jag har kunnat skaffa efter mina många år inom denna bransch. Du behöver med andra ord inte vara orolig över att inte kunna få den hjälp som du är i behov av om du letar efter en byggfirma som arbetar med golvläggning, golvslipning, byggarbeten och kakel- och klinkers. Om du vill anlita mig eller om du vill veta mer får du gärna kontakta mig på telefonnummer, 070 – 88 01 390

Inlägget Byggfirma i Dalby dök först upp på Bevakas.

]]>
Avlopp i Norrköping https://www.bevakas.se/avlopp-i-norrkoping/ Wed, 26 Jun 2019 12:29:59 +0000 https://www.bevakas.se/?p=4 Nu har jag äntligen fått en BioKube i mitt hem på grund av att jag behövde den för att det passade just mitt avlopp bäst. Jag anlitade Avloppspartner i Östergötland som arbetat med avlopp i Norrköping under flera år och ser alltid till att göra det bästa för deras kunder. Hur fungerar en BioKube? 1) […]

Inlägget Avlopp i Norrköping dök först upp på Bevakas.

]]>
Nu har jag äntligen fått en BioKube i mitt hem på grund av att jag behövde den för att det passade just mitt avlopp bäst. Jag anlitade Avloppspartner i Östergötland som arbetat med avlopp i Norrköping under flera år och ser alltid till att göra det bästa för deras kunder.

Hur fungerar en BioKube?

1) Inlopp från huset i slamavskiljaren,

2) Inlopp från slamavskiljaren till reningsanläggningen. Det patenterade tidsstyrda inloppet jämnar ut belastningsfluktuationer under dygnets timmar. Därmed säkerställs en jämn och hög reningskvalitet utan risker för miljön.

3) Returspolning från reningsanläggningen till slamavskiljaren, bl.a. för avlägsnande av slam från reningsanläggningen och för borttagning av fosfor. BioKubes patenterade returspolning motverkar bildning av illaluktande svavelväte i slamavskiljaren och säkerställer en konstant hög reningskvalitet trots fluktuerande belastning till följd av semestrar o.s.v.

4) Utlopp från reningsanläggningen till naturen. Biokubes utlopp ligger på endast 40 centimeters djup, vilket betyder att man alltid kan skapa fall till recipienten.

Inlägget Avlopp i Norrköping dök först upp på Bevakas.

]]>
Frekas Måleri & Golv AB https://www.bevakas.se/frekas-maleri-golv-ab/ Wed, 26 Jun 2019 12:29:58 +0000 https://www.bevakas.se/?p=2 God eftermiddag gott folk, glad valborg på er. Riktigt härligt att vi har en ledig dag mitt i veckan imorgon, eller vad säger ni? Hur som helst hade jag idag tänkt skriva ett inlägg om vår badrumsrenovering i Oskarshamn som Frekas Måleri & Golv AB hjälpte till att genomföra hemma hos oss. Skulle du vilja […]

Inlägget Frekas Måleri & Golv AB dök först upp på Bevakas.

]]>
God eftermiddag gott folk, glad valborg på er. Riktigt härligt att vi har en ledig dag mitt i veckan imorgon, eller vad säger ni? Hur som helst hade jag idag tänkt skriva ett inlägg om vår badrumsrenovering i Oskarshamn som Frekas Måleri & Golv AB hjälpte till att genomföra hemma hos oss. Skulle du vilja veta mer om det här företaget kan du läsa mer här efter att du läst färdigt mitt inlägg.

Sedan dagen vi flyttade in i vårt hus har vi velat fixa till det stora badrummet på övervåningen, vi kände att den behövde en uppfräschning samtidigt som vi såg det som ett tillfälle att renovera den så att den skulle passa vår smak. Dock var vi tvungna att tänka på ekonomin i första hand och när vi för fyra år sedan flyttade in hade vi inte tillräckligt med pengar att lägga på en badrumsrenovering i Oskarshamn. Nu har det ju som sagt gått fyra år och vi har jobbat mycket och hårt för att tjäna ihop de pengarna som behövdes, när vi äntligen hade sparat tillräckligt kunde vi tillsammans med det här företaget göra om badrummet i vårt fina hus. Vi valde att anlita det här företaget för att vi har familjemedlemmar som tidigare anlitat dem och som blivit nöjda över jobbet de gjort hemma hos dem. Det fanns inget tvivel från vår sida att de skulle göra den här renoveringen till den bästa. Eftersom de lyssnade på våra önskemål kunde de lägga golv och kakel som skulle passa vår smak bättre än det tidigare hade gjort, tack vare deras jobb med vår badrumsrenovering i Oskarshamn fick vi en bra grund för att kunna få det perfekta badrummet. Idag står vi med ett färdigt badrum som vi alla i familjen älskar, hemma hos oss har vi nu vårt drömbadrum.

Inlägget Frekas Måleri & Golv AB dök först upp på Bevakas.

]]>