Byggfirma i Dalby

Du ska vara varmt välkommen till mig på Thomas Golv och Snickeritjänst som är en byggfirma i Dalby. Vi erbjuder tjänster inom det mesta inom bygg i Dalby, som exempel kan vi hjälpa dig med golvläggning, golvslipning, byggarbeten och kakel- och klinkers. Det är endast jag som är anställd i den här firman, men om det krävs så har jag möjligt att ringa in extern hjälp och det kan jag göra tack vare mitt stora kontaktnät som jag har kunnat skaffa efter mina många år inom denna bransch. Du behöver med andra ord inte vara orolig över att inte kunna få den hjälp som du är i behov av om du letar efter en byggfirma som arbetar med golvläggning, golvslipning, byggarbeten och kakel- och klinkers. Om du vill anlita mig eller om du vill veta mer får du gärna kontakta mig på telefonnummer, 070 – 88 01 390