Reparerar mina värmepumpar

God dagens bloggen! Jag sitter här hemma i Nyköping med min lilla verktygslåda och funderar på vad det kan vara för fel på mina värmepumpar. Det är lite märkligt att husets båda värmepumpar la av precis samtidigt och det börjar faktiskt bli ganska så kallt också vilket inte är önskvärt i dagsläget. Jag tycker ändå att jag besitter en viss teknisk begåvning så jag bör klara av att klura ut det här problemet, men det har gått en timma och ingenting har hänt ännu. Först provade jag med att bara stänga av och slå på pumparna igen, men riktigt så enkelt var det inte tyvärr. Sedan dess har jag provat med en rad olika saker, dock helt utan framgång som ni kanske inte förstår. Jag ska snart ta en paus och laga lite mat sen ska jag se om jag kan rota fram manualerna till mina värmepumpar för att undersöka om det finns någon information där som kan komma till nytta. Får jag inte bukt med problemet idag så får jag nog ringa någon form av servicetekniker som kan komma hit till Nyköping och undersöka problemet. Jag hoppas dock att jag slipper den biten och löser det här på egen hand, men det ser ut att bli en tuffare nöt att knäcka än vad jag först trodde. Tänk att man skulle få det här bekymret på sin lediga dag. Det är aldrig kul när någonting strular naturligtvis men jag hade ändå inte så mycket för mig så det är lite kul att jag får något att göra för att fördriva tiden lite. Dock så hade det varit bättre om uppgiften var lite enklare så att jag slapp spendera dagen utan någon värme i huset. Risken är ju att det blir riktigt kallt i natt om jag inte får tag på någon tekniker innan dagen är slut.